بیماران گرامی، شما می توانید هزینه هر یک از خدمات درمانی دندان را در صفحه هزینه خدمات دندانپزشکی مشاهده نمایید. همچنین از قسمت سؤالات متداول، می توانید با سؤالات دیگر بیماران که ممکن است با مشکل شما مشابهت داشته باشد آشنا شوید و سریع تر به جواب خود برسید.
  • تصویر کاربر دغاغله چهارشنبه ۲۹ بهمن ۹۹( ۴ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴۸ مشاهده پرسش
    مطب دکتر کجاس
    1. تصویر کاربر دکتر میلاد افشار قاسملو چهارشنبه ۲۹ بهمن ۹۹( ۴ ماه پیش)

      با درود 

      اطلاعات تماس با دکتر را میتوانید در صفحه تماس با ما ببینید.

      آدرس: اقدسیه ، خیابان موحد دانش ، نبش کوچه نیلوفر، ساختمان پزشکان صاحبقرانیه ، طبقه ۶ ، واحد ۶٠٣

  • تصویر کاربر Sara دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴۸ مشاهده پرسش
    سلام هزینه ی درمان لبخند لثه ای ناشی از کوتاهی لب بالا چقدر میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر میلاد افشار قاسملو دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ ماه پیش)
      با درود و وقت خوش احتراماً هزینه این جراحی ها پس از معاینه حضوری و دقیق مشخص میشه بسته به میزان لثه اى که مورد نیاز هست برای برداشت و خط لبخند شما.
  • تصویر کاربر مسی دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ ماه پیش) تعداد بازدید: ۵۲ مشاهده پرسش
    من حدودا ۱ ماه پیش دکتر پورشاهی تو فرشته ۶ تا دندان فک پایین روکش کردم ولی با وجود خوردن مسکن و ابجوش نمک و خمیر دندان صد حساسیت شبها درد دارم علت چیست
    1. تصویر کاربر دکتر میلاد افشار قاسملو دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ ماه پیش)
      با درود و وقت خوش احتراماً در صورتی که پس از درمان روکش و تراش دندان ها درد به صورت شبانه و خود به خود باشد نیاز به درمان عصب کشی در برخی از دندانهای ناحیه به نظر می رسد که وجود داشته باشد.
  • تصویر کاربر قریشی دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ ماه پیش) تعداد بازدید: ۵۲ مشاهده پرسش
    باعرض سلام وخسته نباشید در متن توضیحات اسنپ آن اسمایل گفته شده فقط فک بالا ولی در فیلمی که نمایش داده شده اون خانم هم دندان های بالارو گذاشت وهم دندان های پایین خواستم ببینم کدوم درسته برای فک پایین هم قابل اجراست یا خیر وسوال دوم اینکه اینکه این بعد از مدتی باعث پسروی لثه نمی شه چون دندونهای من سالم وردیفه فقط به خاطر سفید شدن این کار رو می خوام انجام بدم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر میلاد افشار قاسملو دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ ماه پیش)
      بادرود وقت خوش احتراماً در خصوص درمان اسنپ آن اسمایل باید بگم که این درمان موقت و متحرک است و در موارد خیلی محدود مورد استفاده قرار میگیره اینکه دندانها تون مرتب هست و فقط برای تغییر رنگ نیاز به این درمان را احساس می‌کنید می‌توانید با درمان‌های جایگزین مثل بلیچینگ یا درمان های پوشاننده مثل کامپوزیت ونیر و لمینیت کارهای دائمی تر انجام بدید به هر روی درمان های متحرک همیشه این ریسک را دارند که در زیرشون ایجاد پوسیدگی بشه در صورتی که رعایت بهداشت رو انجام ندید ولی در صورت حضور بهداشت کافی در ناحیه مشکل حاد خاصی به وجود نمیاد و اسنپ آن اسمایل فقط در مواقع ضروری و در مناسبتها های خاص باید استفاده کنیم و نه در کل روز.
  • تصویر کاربر ع دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ ماه پیش) تعداد بازدید: ۵۴ مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    دندان های جلوی من فاصله دار هستند و یکی از دندان های نیش من پس از افتادن دندان شیری در نیامد....آیا مشکل فاصله دندان های من با کامپوزیت حل می شود؟و کامپوزیت دندان چقدر دوام می آورد؟
    1. تصویر کاربر دکتر میلاد افشار قاسملو دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ ماه پیش)
      با درود و وقت خوش احتراماً در خصوص فواصل دندان‌ها ابتدا باید معاینه دقیق بشید و ضمن اینکه عکس از ناحیه باید تهیه بشه و بررسی بشه در ناحیه دندانهای نهفته حضور نداشته باشه و در خصوص اینکه کامپوزیت به درد شما می خوره یا نه قاعدتاً باید پس از معاینه دقیق بررسی بشه به هرحال کامپوزیت ها یک میزان از استحکام رو دارند و بیش از حد ممکن است دچار شکستگی بشن
  • تصویر کاربر عرب دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴۶ مشاهده پرسش
    سلام
    ببخشید من چهار دندان جلویم فاصله دار هستند و یکی از دندان های نیشم پس از اینکه دندان شیری افتاد در نیامد...ایا کامپوزیت برای رفع این فاصله ها مناسب است.
    1. تصویر کاربر دکتر میلاد افشار قاسملو دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ ماه پیش)
      با درود و وقت خوش احتراماً در خصوص فواصل دندان‌ها ابتدا باید معاینه دقیق بشید و ضمن اینکه عکس از ناحیه باید تهیه بشه و بررسی بشه در واقع دندانهای نهفته در ناحیه حضور نداشته باشه و در خصوص اینکه کامپوزیت به درد شما می خوره یا نه قاعدتاً باید پس از معاینه دقیق بررسی بشه به هرحال کامپوزیت ها یک میزان از استحکام رو دارند و بیش از حد ممکن است دچار شکستگی بشن
  • تصویر کاربر الناز دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴۴ مشاهده پرسش
    سلام من پسر ۱۵ ساله ای دارم که دندانهای خیلی ریز م میخی داره رنگ دندان هم زرد است ب چن تا متخصص نشون دادم گفتن مادر زادی مینای دندان ندارد باید جراحی لثه بشه پیش متخصص پریو بعد لمینت کنه نظر شما چیه ممنون میشم جواب بدین خودش هم از اینکه دندوناش این مدلیه خیلی عذاب میکشه
    1. تصویر کاربر دکتر میلاد افشار قاسملو دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ ماه پیش)
      با درود و وقت خوش احتراماً در خصوص پسرتون و دندان‌هایی که اشاره کردید به نظر می رسد که راهکار همون راهکاری است که بهتون پیشنهاد شده و نتایج بسیار موفقیت آمیز و رضایت بخش خواهد بود هرچند نیاز به معاینه دقیق از ناحیه و تهیه عکس خواهید داشت.
  • تصویر کاربر آوا دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ ماه پیش) تعداد بازدید: ۵۷ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من میخوام کامپوزیت انجام بدم ولی با توجه به جلو بودن فک بالا چنتا دکتر گفتن قبلش باید ایفت لثه انجام بشه، میخواستم نظر شما رو در این مورد بدونم و اینکه اگه دکتر متخصص لثه نباشه مشکلی پیش میاد
    1. تصویر کاربر دکتر میلاد افشار قاسملو دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ ماه پیش)
      با درود و وقت خوش در خصوص لزوم استفاده از لیفت لثه قبل از کار زیبای لمینیت حتماً باید معاینه صورت بگیره و نیازهای درمانی بررسی بشه و اینکه این جراحی لثه توسط چه شخصی انجام بشه باید شود شخصی انجام شده که تخصص این کار رو داشته باشه حالا میخواد متخصص لثه باشه یا دندانپزشک و جراح عمومی.
  • تصویر کاربر نورا دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ ماه پیش) تعداد بازدید: ۳۷ مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من ۳۵ ساله هستم و متاسفانه دندانهای بالاییم پوسیده شدند البته همشون روقبلا ترمیم کردم ولی دندانهای آزمون نوجوانی خودبهخود تودهنم خردمیشن ایامن باید از دندان مصنوعی استفاده کنم وچع نوعی مناسب ترهست البته بهداشت دندانهام روهمیشع رعایت کردم ولی نمیدونم ورادندونهام تودهنم خردمیشن لطفا راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر میلاد افشار قاسملو دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ ماه پیش)
      با درود و وقت خوش احتراماً در خصوص مشکل مطرح شده باید اشاره کنم که سن شما جهت درمان های دست دندان و کار های متحرک پایین هست و خیلی مناسب شما نیست این طرح درمان بهتر است با مراجعه به دندانپزشک درمان‌های جایگزین مثل ایمپلنت رو مورد بررسی قرار بدید و در صورت امکان از این درمان‌ها استفاده نمایید.
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴۷ مشاهده پرسش
    با سلام ایا دندان نصنوعی ژله ای فک بالا وپایین را میتوان استفاده کرد یعنی از دست دندان کامل بالا وپایین استفاده نکرد
    1. تصویر کاربر دکتر میلاد افشار قاسملو دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ ماه پیش)
      با درود و وقت خوش احتراماً دندان‌های ژله‌ای در برخی موارد به صورت محدود قابلیت استفاده دارند که باید با مشورت با دندان پزشکتان اقدام به این درمان نماید.
درحال دریافت اطلاعات


سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مشاوره رایگان
سلام! برای چت در WhatsApp  (مشاوره رایگان) پیام خود را بنویسید.