پرسش از دکتر

  • تصویر کاربر حمیده دوشنبه ۲۲ مهر ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام،،من با جراحی لب میتونم مشکلم حل کنم چون من موقع خنده لبم خیلی بالا میره
    1. تصویر کاربر دکتر میلاد افشار قاسملو دوشنبه ۲۲ مهر ۹۸( 1 هفته پیش)

      درود بر شما

      در موارد خيلى خاص ميشه ازين جراحى استفاده كرد بايد ارزيابى اوليه خوبى در ابتدا صورت بگيره

  • تصویر کاربر m یکشنبه ۱۴ مهر ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام ، چه مارك ايمپلنتي را به كار ميبريد و هزيش جقدر است
    1. تصویر کاربر دکتر میلاد افشار قاسملو یکشنبه ۱۴ مهر ۹۸( 2 هفته پیش)

      درود بر شما

      در حال حاضر از ایمپلنت امریکایی  استفاده می شود که هر واحد 5میلیون و 500 هزار تومان است. 

  • تصویر کاربر مرتضی یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من الان نزدیک5رور هست دندان پایین سمت چب اخری کشیدم.درد زیر فک و اب دهان قورد میدم نمی تونم و این درد موقع حرف زدن دارم و تو این 5روز تمام غدا های که می خورم با طرف دیگه میخورم. خواستم بدونم این درد طبیعی هست یا خیر .ممنون میشم راهنمای کنی
    1. تصویر کاربر دکتر میلاد افشار قاسملو یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 3 هفته پیش)

      درود بر شما

      دردهای پس از کشیدن دندان در 3-4 روز اول طبیعی است. اگر از روز چهارم به بعد این درد وجود داشته باشد و درد کمتر نشده بلکه بیشتر شود، حتما مشکلی وجود دارد. با فرض بر اینکه فرآیند کشیدن دندان بدون فشار اضافی و مشکل خاصی انجام شده باشد و درد فقط در هنگام قورت دادن آب دهان وچود داشته باشد، ممکن است آنتی بیوتیک های تجویز شده به موقع استفاده نشده باشد، ممکن است بهداشت دهان رعایت نشده باشد و غذای اضافی بین دندان ها گیر کرده باشد، احتمال دارد لخته کنده شده باشد و به اصطلاح دای سوکت اتفاق افتاده باشد و نیاز به پانسمان دارد. 

      از نظر من باید معاینه انجام شود تا علت درد مشخص شود زیرا ممکن است این درد بیش از حد به دلیل التهاب ناحیه هم باشد. بنابراین هر چه سریعتر به پزشک مراجعه نمایید. 

      به منظور تعیین نویت سریع دندانپزشکی به صورت اینترنتی می توانید از طریق لینک https://drmiladafshar.com/appointment/ اقدام نمایید. 

  • تصویر کاربر ستاره شنبه ۶ مهر ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    قیمت هر واحد از لمینت سرامیکی از برند لومینیر چندست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر میلاد افشار قاسملو شنبه ۶ مهر ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام دوست عزیز

      بنده در مطب از برند لومینیرز استفاده نمی کنم، زیرا برای هر بیمار به صورت جداگانه و با برند لابراتور شخص خودم اقدام به طراحی و ساخت لمینت مخصوص دندان بیمار می کنم و لمینت های بدون تراش که در مطب من استفاده می شود برای هر بیمار و هر دندان جداگانه ساخته می شود. قیمت لمینیت های سرامیکی لابراتور من برای هر دندان حدوداً 2 میلیون و پانصد هزار تومان (برای سال 98) هست که بعد از رزرو نوبت اینترنتی از طریق لینک https://drmiladafshar.com/appointment/ می توانید به مطب مراجعه کنید تا معاینات لازم انجام شود. 

  • تصویر کاربر maniya شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید دندون آخرسمت چپ بالادردشدید داره والانم نمیتونم بروم دکتر مجبورم توخانه درمان کنم لطف میکنید راهنمایی کنید ممنونم خیلی دارم عذاب میکشم راستی خرابی دندونم به عصب رسیده
    1. تصویر کاربر دکتر میلاد افشار قاسملو شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( 1 ماه پیش)

      درود وقت بخير اصولا درمان در منزل ممكنه شرايط رو نه تنها تغيير نده بلكه مشكل رو پيچيده تر كنه مصرف آنتى بيوتيك بدون معاينه ناحيه و اطمينان از وجود عفونت تنها باعث تضعيف بدن و سيستم ايمنى بيمار شده-امرى كه به وفور در درمانهاى خانگى در ايران رخ ميده-و ايجاد مقاومت ميكروبى در بدن بيمار مى كنه بنابر ين مصرف مسكن مناسب و مراجعه به موقع به پزشك بهترين گزينه ميباشد

  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من دندون سیشم رو کشیدم
    الان روز سومه میزنه دندونای بالاو پایین سمت چپم درد می کنه
    این طبیعیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر میلاد افشار قاسملو دوشنبه ۴ شهریور ۹۸( 1 ماه پیش)

      درود بله نگران نباشيد تا روز ٤ هم رخ ميده تا پايان هفته اول بايد كم بشه و درد از بين بره كمى درد هم جاى نگرانى نداره

  • تصویر کاربر کدخدا شنبه ۲۶ مرداد ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    خانمم فک پایینش کمی جلواه و لبخند لثه ای داره
    چطوری بایدبه نتیجه برسیم ک برطرف بشه
    1. تصویر کاربر دکتر میلاد افشار قاسملو شنبه ۲۶ مرداد ۹۸( 2 ماه پیش)

      درود بر شما

      عکس ارسال شده به صورت سه رخ هست و جزئیات خیلی مشخص نیست. اما آنطور که به نظر می رسد ایشان از لحاظ اسکلتال فک پایین جلویی دارند و با توجه به سنشان باید با جراحی های ارتودیمنتیک نسبت به رفع این مشکل اقدام کرد و ممکن است نیاز به ارتودنسی هم باشد. 

      در زمینه رفع لبخند لثه ای هم باید میزان آن مشخص شود و می توان از روش جراحی زیبایی لثه یا لمینیت یا ارتودنسی استفاده کرد. البته قبل از آن باید بیمار همه جانبه معاینه شود و گزینه های درمانی به ایشان پیشنهاد شده و سپس اقدام به عمل نمود.

      با توجه به این عکس، بیمار جزو بیماران با فک پایین جلو است که باید جراحی فک انجام شود.

      برای انجام معاینات بیشتر می توانید به مطب مراجعه نمایید و جهت تعیین نوبت اینترنتی اقدام نمایید. 

  • تصویر کاربر رسول دوشنبه ۱۴ مرداد ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام..خواهرمن دودندان از دست داده است براي پروتز دندان رفتيم گفتند بايد دو دنان كنارش ساييده شود و عصب كشي شود اين كار واقعا لازم است؟
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر میلاد افشار قاسملو دوشنبه ۱۴ مرداد ۹۸( 2 ماه پیش)

      درود بر شما

      برای جایگزینی دندان های از دست رفته اولین راهکار، ایمپلنت دندان است. در صورتی که مایل به انجام ایمپلنت نباشید، گزینه دوم بریج یا پل های دندانی است که توسط روکش در آن ناحیه پل زده می شود و دو دندان مجاور ناحیه بی دندانی به عنوان پایه قرار خواهند گرفت و طبیعتاً تراش لازم است. این که نیاز به عصب کشی باشد بنده موافق نیستم، مگر اینکه به عصب رسیده باشد وگرنه صرفاً برای اینکه پایه قرار بگیرد نیازی به عصب کشی ندارد و البته باید شرایط ناحیه مورد بررسی قرار بگیرد. به هر صورت برای معاینه و تشخیص روش مناسب در خدمتم. 

  • تصویر کاربر delsa.talebi یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    چه مدت بعد از کشیدن دندان باید ایمپلنت کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر میلاد افشار قاسملو یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 2 ماه پیش)

      درود بر شما

      در برخی بیماران در همان جلسه کشیدن دندان، قرارگیری ایمپلنت نیز انجام می شود. در صورتی که نخواهیم در همان روز کار ایمپلنت را انجام دهیم بستگی به سن و شرایط بیمار و وضعیت ناحیه، بین 1 الی حداکثر 2 ماه بین کشیدن دندان و ایمپلنت فاصله وجود دارد. 

  • تصویر کاربر صابر چهارشنبه ۹ مرداد ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    آیا می‌توان فقط دندان‌های یک فک را ارتودنسی کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر میلاد افشار قاسملو چهارشنبه ۹ مرداد ۹۸( 2 ماه پیش)

      سلام دوست عزیز

      در صورتی که فک مقابل مشکل خاصی نداشته باشد بله می توان تنها دندان های یک فک را ارتودنسی کرد. 

درحال دریافت اطلاعات