پرسش از دکتر

  • تصویر کاربر Azin دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر من لبخند لثه ایناشیاز حرکت لب بالاییم می باشد و اینوه بوتاکس انجام دادم ولی مشکل موقت حل میشه وراضینبودم حالت عیرطبیعیبه چهرم داده شده بود اگه بخوام به طور دائم این نشکلم حل بشه ممنون میشم راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر میلاد افشار قاسملو دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۸( 2 ماه پیش)

      درود بر شما

      در خصوص درمان لبخند های لثه ای یا گامی اسمایل باید مشخص شود که میزان مشخص شدن لثه چه میزان است. گاهاً در صورتی که سن بیمار بالا نباشد و زمان کافی برای این موضوع داشته باشد با ارتودنسی می توان این کار را انجام داد و اگر بخواهد زودتر به نتیجه برسد با جراحی های زیبایی افزایش طول تاج می توانیم به هدف رسیده و مشکل را حل کنیم. طبیعتاً بعد از آن امکان اینکه نیاز به کاور شدن دندان ها از جمله کاور های سرامیکی یا کامپوزیتی وجود دارد.

  • تصویر کاربر Morteza دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر. من حدود ۵ هفته هست کل فک پایین و بالا رو ایمپلنت کردم ۱۳ عدد ایمپلنت و پیوند پودر استخوان برای یه سمت فک هم بالا هم پایین انجام دادم. چند روزه گاهی اوقات درد دارم و ذوق ذوق میکنه. ولی ورم و درد شدیدی که نشه تحملش کرد ندارم. میخاستم ببینم در این حد طبیعی هست یا ؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر میلاد افشار قاسملو دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۸( 2 ماه پیش)

      درود بر شما

      با توجه به وسعت جراحی و تعدد واحدهای ایمپلنت و قرار گرفتن پودر استخوان در ناحیه کاملاً طبیعی است و تمام این دردهای گذرا یا سوزش موقت ناشی از این است که این ناحیه در حال بازسازی است و طبیعی است که التهاب وجود داشته باشد و مشکلی ایجاد نخواهد کرد

  • تصویر کاربر احسان سه شنبه ۶ اسفند ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام،من فک بالا را کامپوزیت کردم الان میخواهم در جای دیگر فک پایین را انجام دهم و رنگ B1 که برای بالا استفاده کردم را به A1 تغییر دهم..سوال اینجاست که مرکز دوم هم از نظر هزینه هم از نظر کیفیت بهتر میباشد..اگر بخواهم فک بالا را در همین مرکز انجام دهم فرقی نسبت به مکان قبلی دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر میلاد افشار قاسملو سه شنبه ۶ اسفند ۹۸( 2 ماه پیش)

      با درود

      متاسفانه سوال شما زیاد واضح نیست. بهرحال امکان تغییر رنگ کامپوزیت وجود دارد. 

  • تصویر کاربر وحید سه شنبه ۶ اسفند ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    دندان عقل به صورت نیمه نهفته و ریشه های آن چسبیده به عصب است راه حل اساسی چیه هر دکتری می رم میگه من تا حالا این مورد ندیدم و نمی توانم کار کنم راه حل چیه؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر میلاد افشار قاسملو سه شنبه ۶ اسفند ۹۸( 2 ماه پیش)

      درود بر شما

      دندان عقل نیمه نهفته هم ضرورت دارد که خارج شود و هم فوریت. در صورتی که ریشه ها به عصب نزدیک باشد عاملی برای خارج نکردن دندان نیست. فقط باید از عوارض و شرایط اطلاع داشت و دانسته وارد کار شد. اگر عکس های تکمیلی هم نیاز باشد باید گرفته شود تا بتوان با دقت بیشتری بررسی کرد.

  • تصویر کاربر ارشیا سه شنبه ۶ اسفند ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    درود آقای دکتر
    من برای جراحی فک پایین باید دو دنان عقل نهفته رو بکشم،
    با توجه به عکس بنظر شما باید بیهوشی عمومی صورت بگیره یا بی حسی موضعی؟
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر میلاد افشار قاسملو سه شنبه ۶ اسفند ۹۸( 2 ماه پیش)

      درود بر شما

      با توجه به عکسی که فرستادین نیازی به بیهوشی عمومی وجود ندارد و زودتر برای این موضوع اقدام کنید. البته معاینه هم نیاز است.

  • تصویر کاربر Marziye سه شنبه ۶ اسفند ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید .یکهفته پیش دندان آسیای بالا را بنا به تشخیص دکترم سطحی پر کردن .از اون روز تا الان به گرما و سرما حساس شده و کمی درد میکنه.ابنمک و زنجبیل و زردچوبه غرغره کردم دردش کمتر شده.میخواستم بپرسم علت دردش از چیه؟ممنون از پاسخگویی شما🙏
    1. تصویر کاربر دکتر میلاد افشار قاسملو سه شنبه ۶ اسفند ۹۸( 2 ماه پیش)

      درود بر شما

      دردهای متعاقب پر کردن دندان کاملاً طبیعی است زیرا دندان زنده است و تراش خورده و پر شده و تمام اینها ایجاد التهاب و در نتیجه ایجاد درد میکند. بنابراین احساس درد تا حدود یک هفته الی ده روز طبیعی است و جای نگرانی ندارد.

  • تصویر کاربر عرشیا شنبه ۲۶ بهمن ۹۸( 3 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    یه سوال خدمتتون داشتم
    برای قبل از جراحی جلو بردن فک پایین باید دندان های عقل نهفته یا حتی اونایی هم که دراومده باید کشیده بشن؟
    خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر میلاد افشار قاسملو شنبه ۲۶ بهمن ۹۸( 3 ماه پیش)

      با درود

      در خصوص جراحی های ارتوگناتیک یا اصلاح فک، که به دلیل عدم تناسب فک اتفاق می افتد، دندان عقل نهفته قطعا باید خارج شود. اما دندان عقلی که درآمده، جایگاه رویش و دندان های مقابل، ارتباط با فک مقابل و ... تعیین کننده در لزوم خارج شدن دندان هست. در این جراحی ها قبل از اینکه دندان خارج شود، ارتودنسی انجام می شود و اصول ارتودنسی مشخص می کند که چه مقدار فضا نیاز هست و چه مقدار فضا وجود دارد.

  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۲۶ بهمن ۹۸( 3 ماه پیش) مشاهده پرسش
    باسلام
    جناب دکتر4ماه پیش دندان شماره 4بالا سمت راست مو ایمپلنت کردم ،اما هنوز درد داره وتصورمیکنم پایه ایمپلنت دندان 4 به ریشه دندان شماره 3کناریش زیادی نزدیکه و فشار وارد میکنه(پزشک معالج که متخصص وجراح فک هستن معتقدن که کارشونو دقیق انجام دادن وبه خاطرمدل عکس opg پایه ایمپلنت به ریشه دندان کناری نزدیک دیده میشه).لطفا راهنمایی بفرمائید ایا پایه ایمپلنت زیادی نزدیک ریشه دندان 3(دندان کناریش)نیست ودردناشی ازچیه باتوجه به اینکه درعکس عفونت دیده نمیشه؟
    عکس opg جهت راهنمایی خدمت شما میفرستم:
    باتشکرازشما
    1. تصویر کاربر دکتر میلاد افشار قاسملو شنبه ۲۶ بهمن ۹۸( 3 ماه پیش)

      با درود

      بنده هم با پزشک معالج موافق هستم که در عکس opg نمی توان به قطعیت رسید که آیا این دندان بیش از اندازه نزدیک دندان 3 کاشته شده یا خیر. در صورتی که پزشک مطمئن هست که کار درست انجام شده به احتمال زیاد درست  است. اما علت درد می تواند متفاوت باشد. باید دید ذات درد چه چیزی هست؟ درد خود به خود هست یا ناشی از مصرف غذاست؟ چند موردی مشاهده می شود اما نظر قطعی منوط به معاینه است. اما اگر سوال این است که آیا ایمپلنت در جای صحیح کاشته شده یا خیر به نظر نمی آید که خیلی بد کار شده باشه و کار صحیح است. هرچند نمیتوان روی این عکس قطعی گفت که در مجاور دندان هست یا نه. اگر می بینید در عکس در مجاور دندان هست در واقعیت ممکن است فاصله داشته باشد. 

  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ بهمن ۹۸( 3 ماه پیش) مشاهده پرسش
    من دندانم را اعصاب کشی کردم اول چند هفته درد داشت ولی تموم شده ولی حالا الان که بعد ۹ماه هست درد میکنه اون هم شدید شب نزاشت بخوابم الان ۱روز هست با از شب شروع کرده تا حالا
    1. تصویر کاربر دکتر میلاد افشار قاسملو شنبه ۲۶ بهمن ۹۸( 3 ماه پیش)

      با درود

      بهرحال دندان عصب کشی شده طبیعی است تا مدتی حساسیت داشته باشد. اما درد شدید پس از مدت 9 ماه نشان دهنده عفونت در ناحیه است و نیاز به درمان های اصلاحی دارد. بنابراین حتماً سریع به پزشک معالج شود و بعد از تشخیص، دارو درمانی را پیشنهاد می کنم. فعلا مصرف آنتی بیوتیک انجام نشود و فقط مسکن مصرف شود. 

  • تصویر کاربر وحید شنبه ۲۶ بهمن ۹۸( 3 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام اینکه بخوایم روش درمانی ک باعث بشه لثه ها بالاتر بره و لبخند لثه ای کمتر دیده بشه چه مدت زمان میبره و چقدر هزبنه داره
    1. تصویر کاربر دکتر میلاد افشار قاسملو شنبه ۲۶ بهمن ۹۸( 3 ماه پیش)

      با درود

      درمان لیفت لثه برای این موارد استفاده می شود. بسته به این که چه مقدار از این لثه مشخص باشد، ممکن است به مجموعه ای از درمان ها نظیر ارتودنسی هم نیاز باشد. طبیعتا بر اساس میزان آن هزینه ها متفاوت است و باید ویزیت شود

درحال دریافت اطلاعات